Dodeljeni sertifikati opštinama sa povoljnim poslovnim okruženjem

Bez autora
Jun 27 2011

Danas je još osam opština u Srbiji dobilo sertifikat "Opština sa povoljnim poslovnim okruženjem", koji dodeljuje Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED). Sertifikate su dobili Niš, Zrenjanin, Čačak, Valjevo, Zaječar, Stara Pazova, Sremska Mitrovica i Ruma, a reč je o lokalnim samoupravama koje su shvatile značaj unapređenja uslova poslovanja, odnosno načina pružanja usluga privredi i građanima. Opštine koje su dobile sertifikate svrstale su se u red onih lokalnih samouprava koje žele ubrzani ekonomski razvoj, a sertifikati ne znače samo veće nadležnosti, nego i povećanu odgovornost. Sertifikacija opština u Srbiji sprovodi se uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

Dodeljeni sertifikati opštinama sa povoljnim poslovnim okruženjemDanas je još osam opština u Srbiji dobilo sertifikat "Opština sa povoljnim poslovnim okruženjem", koji dodeljuje Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED).

Sertifikate su dobili Niš, Zrenjanin, Čačak, Valjevo, Zaječar, Stara Pazova, Sremska Mitrovica i Ruma, a reč je o lokalnim samoupravama koje su shvatile značaj unapređenja uslova poslovanja, odnosno načina pružanja usluga privredi i građanima.

Opštine koje su dobile sertifikate svrstale su se u red onih lokalnih samouprava koje žele ubrzani ekonomski razvoj, a sertifikati ne znače samo veće nadležnosti, nego i povećanu odgovornost.

Sertifikacija opština u Srbiji sprovodi se uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik